Πλαστικό χρήμα και πλαστικές σακούλες

Μ΄αρέσει που τα κράτη φορολογούν τους πολίτες τους, για να καταργήσουν τις πλαστικές σακούλες, αλλά δεν καταργούν το πλαστικό χρήμα, που υποδουλώνει τους λαούς με τη συγκέντρωση προσωπικών και κρατικών δεδομένων, από τις επιχειρήσεις πληροφορικής(Microsoft).
Αυτές οι Αμερικανικές οργανώσεις και εταιρίες πληροφορικής ελέγχουν όλες τις διεθνείς πληρωμές όλων των Τραπεζών και με δεδομένο ότι το δολάριο θεωρείται παγκόσμιο εμπορικό νόμισμα, παρέχουν στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ τεράστια εξουσία.
Ακόμα και σε νόμιμες εμπορικές συναλλαγές τραπεζών άλλου κράτους, εκτός των ΗΠΑ, με κράτη που δεν είναι αρεστά στην υπερδύναμη, αυτές χρεοκοπούν, όπως και οι προμηθευτές.
Κάθε διεθνώς συναλλασσόμενη Τράπεζα, μπορεί να εκβιαστεί, από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αν δεν εφαρμόσει τις δικές της εντολές, είτε με την αφαίρεση άδειας λειτουργίας της, στις ΗΠΑ, ή να εξαιρεθεί απ΄το δολάριο. Αυτό σημαίνει κλείσιμο της δραστηριότητας της.
Φανταστείτε αν η Ντόϋτσε Μπανκ πλήρωνε 14 δις πρόστιμο, αντί για τα 7 που πλήρωσε τελικά. Θα είχε κλείσει,
Αφού το ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ έχει την εξουσία να χρεοκοπήσει μια μεγάλη Τράπεζα μεγάλης χώρας, διαθέτει και την εξουσία, πάνω στις κυβερνήσεις της. Σε όλες τις κυβερνήσεις.
Αυτή η εξουσία έχει ήδη εγκατασταθεί και στη χώρα μας με εντολή της κυβέρνησης και μετά από απαίτηση των δανειστών.
Ολες οι συναλλαγές με το Δημόσιο γίνονται, αναγκαστικά και με νόμο, ηλεκτρονικά, μεταφέροντας στις εταιρίες πληροφορικής τα οικονομικά δεδομένα και τις δραστηριότητες της χώρας μας, όπως και των πολιτών της.
Και η χρήση μετρητών είναι η μόνη διέξοδος, απ΄αυτήν την εξουσία.
Μετρητά όπου μπορείτε!!!
Και σακούλες απ΄το σπίτι σας!

 

πηγή:Ιωάννα Υψιλάντη